The Ultimate Guide To ayakkabi standi

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

İş sahaları dahilinde ağır çalışma ortamlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan olan ayak ve bacak yaralanmaları için tedbiri elden bırakmamak bu konuların en başında gelen ayrıntılardandır. 02.092019

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Aşağıda en iyi iş ayakkabısı modelleri ve çOkay satan iş ayakkabı çeşitleri vardır. Bunlar içerisinden çalıştığınız iş kolu ve alanda kullanabileceğiniz olanları satın alın. Güvenlik belge ve sertifikalarına sahip iş ayakkabısı sizi en iyi biçimde korur.

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.three conventionalını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şart koşar.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. iş ayakkabısı çelik burun Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğuk ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

3 kat meltblown teknolojisi ve two kat spunbond kumaşları ile entire sterilizasyon ile el değmeden üretilen n95 maskeleri %98 koruma sağladığı uluslararası testler ile tescillenmiştir. Ventilli ve Ventilsiz olmak üzere iki kısıma ayrılmaktadır. Ventilli olan n95 maskeleri daha çAlright toz ve kimyasal filtrelemeler de kullanılmakta olup günlük kullanım için uygun görülmemektedir.Daha fazla bilgi için N95 kategorisini inceleyiniz.  

This website is using a protection services to safeguard itself from on line attacks. The motion you just executed iş ayakkabısı tabanlık brought on the security Alternative. There are various steps that may trigger this block which includes distributing a certain word or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın iş ayakkabısı adana delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page